Enkele getuigenissen (en daar is geen woord aan veranderd ;-) )

Goedeavond Staf, 

Wat suuuper tof om deze foto's te hebben. Echt heel erg bedankt! Ik vind het zo'n leuke herinnering ook. Ik kan zeker jouw idee beamen dat zo'n fotoshoot goed is voor je zelfbeeld. Leuk om eens door de lens van iemand anders naar mezelf te kunnen kijken en me even heel glamoureus te mogen voelen. Merci! 

Hi Staf. Je hebt ons wederom verwonderd. De emotie die het oproept bij ons, kon alleen beteugeld worden door het vakmanschap en de intuïtie die jij toevoegt. Je speelt met licht en donker, jongleert details met grote lijnen, laat ons onszelf zijn.Dankjewel voor de vele foto's! Ze zijn echt prachtig! :)Een geweldige ervaring met een prachtig resultaat, dankjewel :). Nu even nadenken welke ik zou willen vergroten ;)

Dag Staf, Ik was vergeten te antwoorden, maar... we hebben zo snel we konden naar de foto's gekeken en onze mond viel open...! Ik denk dat ik mijn vriend zijn hand platgeknepen heb, omdat ik zo ontroerd was en niet wist wat te zeggen. Het gevoel, de liefde is overduidelijk en dat op zo'n mooie manier in beeld gebracht..Heel erg bedankt voor al het werk dat je in deze foto's gestoken hebt. Als we specifieke foto's willen afdrukken, dan hoor je zeker nog iets van ons.

Hey Staf. Regelmatig kijk ik nog terug naar de prachtige foto's die je van ons maakte. Dit is alweer meer dan een jaar geleden. Graag wil ik je nog eens bedanken om deze prachtige momenten in een zeer moeilijke periode zo passievol weer te geven ! 

Using Format